Kolację walentynkową serwujmy
w dniach 14 – 18 lutego
Przystawka:
Wegański tatar z avocado / oliwa ziołowa / pomidor / cebula czerwona / kolendra / pumpernikiel
Zupa:
Bisque z homara / grzanka parmezanowa z ciabaty
Danie główne:
Polędwiczka wieprzowa sous-vide / demi glace / purée truflowe / marchewka karmelizowana w miodzie
lub
Polędwica z dorsza pod kruszonką z chorizo* / risotto cytrynowe / olej cytrynowy
Deser:
Creme brulee / owoce
Napoje:
Kieliszek wina, napój zimny, napój gorący
Cena: 140,00 PLN / osoba
Rezerwacja stolika: 58 680 21 44
* istnieje możliwość zamówienia dania w wersji wegetariańskiej z kruszonką ziołową
** rezerwację stolika zakładamy na dwie godziny. W przypadku niepojawienia się gości na czas, po 15-tu minutach rezerwacja stolika zostaje anulowana.